2012/08/20

Göç Vakti (2012) Teaser Fragman

Göç Vakti (2012) Teaser Fragman

Film Hakkında:
Eski bir milletvekilinin kız olan Gökçe 29 yaşındadır ve evlidir. Gökçe 9 yaşındayken ailesi, komşularının oğlu Selim ile birlikte öldürülmüştür. Yasadışı bir örgütün işlediği söylenen bu cinayetlerin failleri hiçbir zaman bulunamamıştır. Gökçe, çocukluğundan beri görmediği Polis Osman ile karşılaşır ve cinayetle ilgili yeni ipuçları olduğunu öğrenir. Cinayeti araştırmaya karar verir ve Selim’in günlüğüne ulaşır. Cinayeti araştırırken geçmişini ve hayatını yeniden sorgulayan Gökçe, çocukluk aşkı Ali ile karşılaşır. Her ikisi de evli olan Gökçe ve Ali birbirlerine aşık olur ve gizli bir aşk yaşamaya başlar. Bir savcı olan Ali cinayeti araştırması için Gökçe’ye yardım eder.
Gökçe; yıllarca faili meçhul bir cinayet olarak kalan olayı araştırırken, kocasıyla ilgili problemleriyle de uğraşmak zorunda kalır. Gökçe’yi, hayatındaki pek çok soruya cevap bulabileceği bir yolculuk beklemektedir.Filmimiz 1987’deki cinayete ve 2011’deki Gökçe’nin hayatına ışık tutuyor. İki zamanlı olarak tasarlanan kurgusuyla, Gökçe’nin gözünden birbiriyle bağlantılı iki farklı olayı anlatıyor.


Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :