2012/08/11

Bourne'un Mirası - The Bourne Legacy (2012) Kamera Arkası

[caption id="attachment_4094" align="alignleft" width="300"]The Bourne Legacy 2012 The Bourne Legacy 2012[/caption]

Film Hakkında:

Bildiğiniz Bourne evreni genişliyor. Efsane seriye yeni bir CIA ajanı Aaron Cross (Jeremy Renner) katılıyor ve ilk üç filmde yaşanan tüm olaylar Cross'un hayatıa ölüm-kalım savaşı olarak yansıyor.
Robert Ludlum'un romanlarından uyarlanan 3 filmlik ilk seri Matt Damon ile bütünleşirken her senaryoda ortak yazar olan Tony Gilroy, bu sefer yönetmen koltuğuna da oturuyor. Son dönem aksiyon sinemasının yükselen yıldızı olarak olarak seyrettiğimiz Jeremy Renner'e bu filmde Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach ve Oscar Isaac eşlik ederken, önceki seriden Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn ve Scott Glenn tanıdık isimler olarak göze çarpıyor.

Bourne'un Mirası - The Bourne Legacy (2012) Kamera Arkası 1



Bourne'un Mirası - The Bourne Legacy (2012) Kamera Arkası 2


Bourne'un Mirası - The Bourne Legacy (2012)  Röportaj 'Rachel Weisz Marta Karakterinde'


Bourne film serisinin arkasındaki anlatım mimarı Tony Gilroy, tüm dünyada neredeyse 1 milyar dolar hasılata ulaşmış son derece popüler casusluk serisinin bir sonraki bölümünde bu defa yönetmen koltuğuna oturuyor: Bourne'un Mirası.

Bourne'un Mirası - The Bourne Legacy (2012)  Röportaj 'Manila'da Çatışma'


Bourne'un Mirası - The Bourne Legacy (2012) Röportaj 'Mountain Lake'


Yazar/Yönetmen Gilroy, Robert Ludlum'un yarattığı Bourne evrenini orijinal bir hikaye ile genişleterek ilk üç filmdeki olayların tetiklediği yeni bir kahramanı (Jeremy Renner) karşımıza getiriyor.

Bourne'un Mirası - The Bourne Legacy (2012) Röportaj 'Moby:Extreme Ways'


Bourne'un Mirası - The Bourne Legacy (2012) Röportaj 'Jeremy Renner Aaron Cross Karakterinde'


Bourne'un Mirası filminde Renner'a serinin yeni oyuncuları Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach ve Oscar Isaac eşlik ederken, eski oyuncular Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn ve Scott Glenn rollerini devam ettiriyorlar.

Gösterim Tarihi: 31 Ağustos 2012

Web Site: http://www.thebournelegacy.net/

Tüm fragmanlar