2012/07/02

Ek Tha Tiger (2012) Fragman

Ek Tha Tiger (2012) Teaser Fragman

Aksiyon film Ek Tha Tiger (2012) fragman ve dijital afişleri.
Hint sineması Bollywood'un ünlü yıldızları Salman Khan ve Katrina Kaif'in başrolünü paylaştığı filminin aksiyon sahneleri Mardin'de çekiliyor.

Tarihi varlıklarının güzellikleriyle Türkiye'de çok sayıda film ve diziye ev sahipliği yapan Mardin'in bu zenginliği yabancı yönetmenlerin de ilgisini çekmeye başladı. Hint sinemasının ünlü yönetmeni Kabri Khan, Salman Khan ve Katrine Kaif'in başrolünü paylaştığı ''Ek Tha Tiger (Bir Zamanlar Tiger)'' filminin bazı aksiyon sahnelerinin çekimi için Mardin'i seçti. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 4 ülkede çekilecek ve aynı anda 25 ülkede gösterime girecek filmin, bazı sahnelerinin de İstanbul ve Antalya'da çekildiği bildirildi.
Filmin Türkiye'deki yapımcısı Birsin Çolakoğlu Gandolf, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hintli ve Pakistanlı iki ajanın aşk hikayesini konu alan filmin, aksiyon sahnelerinin Mardin'de çekilmeye başlandığını söyledi.
Vali Turhan Ayvaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mardin'in her geçen yıl turizmde yakaladığı başarıyı beyaz perdeye de aktardığını ifade etti.

Kaynak: A.A

Web Site: http://www.ekthatiger.com

http://www.facebook.com/EkThaTiger

Ek Tha Tiger (2012) Fragman


Dijital Afiş "Katrina Kaif"



Dijital Afiş "Salman Khan"



Dijital Afiş "Salman Khan and Katrina Kaif"