2012/06/22

Kıyamet Kitabı - Doomsday Book (2012) Fragman

Kıyamet Kitabı - Doomsday Book (2012) Fragman 1

Film Hakkındda:

Fütürist, modern ve yüksek teknoloji sahibi bir dünyada, kendi kendini yok etmeye meyilli bir insan ırkı. İnsan zekâsıyla robotların yapay zekâsının yer yer karşı karşıya geldiği, yer yer iç içe geçtiği 3 farklı hikâye. Bir aşk hikâyesinin ortasına düşen ve insanları zombiye çeviren bir virus; insan beyninin kapasitesinde düşünüp davranabilen bir robot ve dünyaya hızla yaklaşan bir meteor. Dünyanın sonu yeni bir başlangıç olabilir mi?

“I Saw The Devil” (Şeytanı Gördüm), “A Tale Of Two Sisters”(Karanlık Sırlar), “The Good, The Bad and The Weird”, “Acı Tatlı Hayat” gibi filmleriyle Güney Kore’nin parlayan yeteneği olarak anılan ödüllü yönetmen Ji-woon Kim’un, “Hansel and Gretel”in (Henjel gwa Geuretel) yönetmeni Phil-Sung Yim ile beraber çektiği, dünyanın sonuna dair 3 farklı hikâyenin iç içe anlatıldığı “Kıyamet Kitabı” 06 Temmuz’da sinemalarda!

Gösterim Tarihi: 06 Temmuz 2012

Kıyamet Kitabı - Doomsday Book (2012) (İngilizce Altyazılı) Fragman 2


Kıyamet Kitabı - Doomsday Book (2012) Fragman 3


3 farklı hikayenin iç içe geçtiği filmde "Heaven's Creation" bölümünde elektrik mühendisi Pak Do-won tarafından bir tapınağı aydınlatması için bir robot üretilir; robot tapınağın baş rahibi Hye-joo tarafından da koruma altına alınır. "A Cool New World" bölümündeyse dünyanın nüfusu bir virüs tarafından tehdit edilmektedir; insanların zombiye dönüşmesi genç bir adamın gözünden anlatılır. "Happy Birthday" bölümünde ise bir mekanik mühendisi yaklaşan bir meteoru durdurmak için yüksek kapasiteli bir robot tasarlar.

Web Site: http://www.doomsdaybook.kr/

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :