2011/06/28

Kan Kokusu - We Are What We Are - Somos lo que hay (2010) Fragmanı

Filmin Özeti:
We Are What We Are, İspanyolca orijinaliyle "Somos lo que hay" 2010 Meksika yapımı bir korku filmi. Yamyam bir aileyi anlatan filmde evin reisinin ölümünden sonra da bu "gelenek" devam ediyor. Bu geleneğin ritüelleri arasında adam kaçırmak, kesmek ve etlerini yemek gibi "sıra dışı" eğilimler var.
Film, orta yaşlarındaki bir adamın cadde ortasında can çekişerek hayatını kaybetmesiyle başlıyor. Arkasında üç çocuk ve bir dul anne bırakan adamın yapılan otopsisinde doktorlar cesedin midesinde bir insan parmağı bulurlar. Şehir parçaları eksik cesetlerle doludur. Olay polise oldukça ilginç gelir ve bu durumun üzerine gidilir.
Peki ama, kanlı ayinler tertipleyerek insan etiyle beslenen ve bugüne dek yiyecekleri sürekli babaları tarafından önlerine konan aile nasıl beslenecektir? Kim insan avlayacaktır? Bu görev ailenin en büyük oğlu Alfredo’ya düşer. Fakat Alfredo için bu görev hiç de kolay değildir. Aç kalan ailenin annesi panik içinde yaklaşmakta olan ayini beklemektedir...
Başrollerinde Paulina Gaitán ve Daniel Giménez Cacho gibi oyuncuların yer aldığı yapımın yönetmenliğini Meksikalı tanınmış bir korku filmi yönetmeni  Jorge Michel Grau üstleniyor.


Web Site: http://www.somosloquehay.com.mx/

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :