2013/12/29

Meddah (2014) Kamera Arkası


Filmin Özeti:
Aziz, eskiden çok meşhur bir tiyatro oyuncusuyken şimdilerde otel odalarında etrafındaki bir iki dostunun yardımlarıyla yaşamaya çalışan yaşlı bir adamdır. Arada sırada vefalı bir insan olan organizatör Veli’nin ayarladığı gösterilerde meddahlık yaparak kazandığı üç beş kuruş para da ancak otel parasını karşılamaktadır.

Hızlı yaşadığı hayat Aziz’in tüm vücudunu özellikle de kalbini fazlaca yormuştur. Fazla yaşayacak zamanı olmadığının farkında olan Aziz geçmişinde yaptığı bir hata yüzünden çektiği vicdan azabını dindirmek, af dilemek üzere son yolculuğuna çıkar. Veli’ye yalvararak dahil olduğu turne ekibi ile çıktığı bu yolculuğun gerçek sebebini Aziz dışında kimse bilmemektedir.

Meddah (2014) Kamera Arkası



YÖNETMEN/YAPIMCI/SENARYO:
Batur Emin AKYEL

MÜZİK:
Onur ÖZMEN

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ:
Yusuf AKKUŞ

OYUNCULAR:
Münir CANAR, Tuğçe KUMRAL, Evren BİNGÖL, Tolga EVREN, Hakan GERÇEK, Haldun BOYSAN, Mehmet ATAY, Erdoğan AYDEMİR, İsmail DÜVENCİ, Metin BEĞEN, Süleyman ATANISEV, Gözde TÜRKPENÇE, Beyza ŞEKERCİ, Osman AKÇA, Fatih SÖNMEZ, Çağrı ŞENSOY, Atilla KESKİN, Yaren AYNUZ, Doğa BÖLÜKBAŞI.

"Meddah" filminin fragmanı

Filmin web sitesi

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :